'De Dishoek' aan zee
Voor een waanzinnig relaxte strandvakantie

ONS APPARTEMENT (5 PERS.)

'De Dishoek' ligt 300 meter van het strand en in ons appartement doen we er alles aan om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen. 

Het comfortabele appartement voor 5 personen heeft een woonkamer met een balkon op het westen, en een heerlijke tuin om lekker in te luieren. 

Een aparte keuken met vaatwasser, oven, koelkast, vriezer, inductiekookplaat, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en nespresso apparaat. 

3 slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer een boxspring van 160 cm breed met koudschuim matrassen en een latex topper voor als je drukverlagend wilt slapen. 

1 slaapkamer met 2 verende boxsprings voorzien van een 7-zone matras. 

1 slaapkamer met een buro én opklapbed ook voorzien van een 7-zone matras. Op deze kamer staat een kinderstoel en een scherm tegen uit bed vallen.


 

Een badkamer met toilet, dubbele wastafel en een douche/bad. 

Ons appartement is minder geschikt voor een gezin met 2 kleine kinderen die beide nog in een kinder- of wandelwagen zitten en voor mindervaliden die een lift nodig hebben. 

Ons doel is dat we onze gasten een comfortabel, ontspannen en aangenaam verblijf willen bieden.

De belangrijkste zaken zoals koffie, koffiefilter, koffiecubs, melk, thee, suiker, peper, zout en olie zijn aanwezig. 

Alles wat in de voorraadkast staat is vers en mag gebruikt worden. Wanneer het op is graag aanvullen.

Arriveer je laat dan is het mogelijk boodschappen vooraf te laten bezorgen. Kijk voor de mogelijkheden bij verblijf en prijzen.